Post by altocognalean on Feb 18, 2022 22:42:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hustle Castle: Medieval games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hustle Castle: Medieval games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty zvyšují drahokamy ▞▞▞
▞▞▞ Hustle Castle: Medieval games 2022 version ▞▞▞
Pozitivní je, že tato hra má dost na to, abyste se k ní rádi vraceli. Je to zábavná hra. Ale musíte zaplatit, abyste měli nějakou šanci na postup. Název hry mluví za vše!! A vývojáři právě to dělají, tlačí každého, kdo hraje o peníze. I v mlze této epidemie COVID-19 se stále snaží prodávat extrémně předražené zboží!! Sada brnění pro hru na mobilní telefon za stejnou nebo vyšší cenu, jakou byste zaplatili za plnou konzolovou hru. Nechutný......
Jak hrát hru aby se na tři dny nezablokovala
Zaplaťte, abyste vyhráli hru. Pokud máte peníze, možná se vám bude líbit.
Super hra, kombinace Clash of Clans a Clash Royale-můj názor
Nejsem si jistý, co se stalo s aktualizací, ale hra mě vykopne offline 15 až 30 minut hraní hry Nejsem schopen dokončit dungeon kvůli této chybě, pomozte mi to opravit, prosím
Hustle Castle: Medieval games Vaidmenų žaid. kej
To je docela zábavná hra. Pokud však chcete vyjít bez placení, je to těžké. Počáteční období je skvělé, protože máte prémiové členství, když to vyprší, stane se z toho trochu drt. Úroveň výroby dramaticky klesá, pak potřebujete hodně dřeva. Viděl jsem jiné hráče na stejné úrovni, jejichž celá posádka má vysoce výkonné legendární zbraně, předpokládám, že koupené. Tihle chlápci by po mně prostě chodili. Nevadí mi sledovat reklamy, protože tito kluci chtějí vydělat peníze. Dal jsem 4 ⭐
chvíli to byla opravdu zábava. ale pak se čísla nesčítají. hrajete proti hráčům slabším než vy a oni vás ničí. za výhru ve hře se platí. jakmile jsem si to uvědomil, ze 4 hvězdiček na 2 velmi rychle. pokud by existovala nějaká strategie nebo způsob, jak se hráči mohou vyjádřit v boji, dalo by se reálně říci, že ne, ale jak hráči platí za magické brnění a zbraně a nižší úrovně vás ničí, je konec.
Arény je třeba přepracovat. Je normální, že soupeři jsou 5-7x silnější a není to žádná legrace, protože šance na výhru je nulová.
Skvělá hra, velmi návyková na hraní. Moc pěkný příběh. Interaktivní, vtipné, divoké, chytré, mimo planetu jedinečné. Příliš mnoho nákupů aplikací, sakra. Za výhru ve hře se platí, takže neočekávejte, že budete na vrcholu, pokud nebudete platit. Pokud jste na mizině, vyhýbejte se této hře.
Hmmm velmi špatně koupila jsem si diače peníze strhli ale žedné diamanty
Je to dobrá strategickáha a má dobrou grafiku.
Až na to že nejdou bourat roomky dobrý
Začít bylo dobré, ale v určitém okamžiku je jediným způsobem, jak dosáhnout pokroku, platit za věci, kupovat věci, jinak nemůžete soutěžit s hráči, kteří to dělají. Měl jsem tým se silou asi 3krát vyšší než druhý tým a prohrál jsem každý zápas, protože druhý hráč zaplatil za super vybavení.
... nehorázné sumy za zbroje nebo zbraně ! - za 550,- si osobně dám pořádný steak a 5 piv a další věc je náhodný výběr soupeřů do arény - totální uchylárna !
Líbí se mi grafika a způsob, jakým se hra hraje. Pokud však nezaplatíte, postupování na vyšší úroveň je bolestně pomalé a frustrující. Jakmile dosáhnete úrovně 20, více či méně, invaze provádějí hráči, kteří jsou 5 nebo 7krát silnější než vy. Pokud nejste plátci, musíte být neustále online, abyste se vyhnuli invazím, které vás mohou připravit o vaše těžce vydělané zlato, železo a/nebo dřevo vydělané po dobu 8, 10 nebo 12 hodin, do 5 minut. Zdá se, že hře je jedno, jestli jste neplatící hráč.
Zábavná manažerská hra. Přizpůsobení arény vážně potřebuje nějakou práci. Výkon 54 000 vs. 190 000 máte nulovou šanci na výhru hlavní ceny. Skok k nutnosti platit za hraní více než několika tahů začíná ve 4. oblasti. Sledování reklam na ceny je docela zbytečné. Přesto bych to doporučil jako skládku času.
Hustle Castle: Medieval games Lomu spēles ptut
Hra se mi sice líbí, baví mě, ale ty souboje jsou i po X měsících silně nevyrovnané. Především v aréně mi běžně hodí protivníky o několik set dmg silnější. A i když je dmg vyrovnaná, tak často mívají superartefakty za prachy a jsou neporazitelní. Sice jsem do toho taky vrazil nějaké prachy, ale dál už na to seru.
Od této poslední aktualizace se již nemohu přihlásit ke hře, zůstává pouze na obrazovce načítání. Totéž se stalo s nulovým městem. Utrácejte peníze, zablokujte se. Dobrá práce kluci.
Hra bývala skvělá a byla to moje "go to" mobilní hra, ale opravdu to šlo z kopce. S novým přírůstkem aliance vývojáři ukázali, o čem tato hra je, a to vydělat co nejvíce peněz, pokud si nekupujete jejich „speciální nabídky“ (které mimochodem, pokud se dnes přihlásíte ke hraní, je 11 z nich) nemůžete držet krok s hráči, kteří utrácejí peníze. Tato hra se skutečně stala placenou hrou. Stále bude hrát hru, ale neutratí další desetník.
Další kamava reklama.
Hra mě baví. Jediné, co mě rozčiluje, jsou turnaje. Systém, který vás spojuje s ostatními hráči, je založen na úrovni vašich postav a ne na síle party. Zakoupil jsem postavy ve hře, ale nezvyšují celkovou sílu vašeho týmu. To je založeno spíše na vybavení. Takže když vstoupím do turnaje, i když můj tým může mít sílu 300 000, protože mám v týmu několik trénovaných kluků na úrovni 45, jsem spárován s ostatními, kteří jsou výrazně silnější.
Hustle Castle: Medieval games RPG fvxd
Mix Pay vyhrát odpadky se strašným rip off a dostanete tuto hru. Nejen, že jsou tam některé z nejfalešnějších reklam, jaké jsem kdy viděl, ale také jsem si všiml, že jste vzali některé z hlavních funkcí protiatomového krytu a proměnili je ve svůj vlastní drobný výdělek ve hře. Doufám, že vás Bethesda zažaluje. A pro každého, kdo má radost z hraní tohoto příšerného RIPu z protiatomového krytu a vydělávání peněz těmto šmejdům, gratuluji, jste idiot.
Něco jako protiatomový kryt
Po dosažení vyšších lvl je pokrok bez použití reálných peněz téměř nulový. 3 dny čekáte než se vám vylepší budova a v arénách potkáte lidi s jednou tolik větší síly. V závěru to vyjde jako zábava na pár týdnů či měsíců. Ale bez investování nečekejte nic extra
Boží hra nemám co vytknout je prostě skvělá.
Je to opravdu dobrá hra s pěknou grafikou a mnoha dalšími. Ale musel jsem dát jen 2 hvězdičky, protože je to příliš komerční. Za všechno musíte zaplatit a nejsou to malé ceny
Skvělá hra, ale nemohu se přihlásit kvůli chybě, která říká, že kontaktujte administrátora
Za 5 let co jsem hrál hry tato je nejlepší
Zaplaťte, abyste vyhráli hru, málokdy bojujete proti protivníkům, které se rovnají vašemu poškození ohněm, v 90 % případů jsou až 10krát silnější, než se vám líbí, pokud neexistuje nikdo, kdo by nezaplatil za výhodu, aplikace vám ukáže pouze falešné a mocné účty, proti nimž můžete bojovat, abyste prohráli, a povzbudit vás k placení, navíc, když zaútočíte na jiné hrady, získáte 100-300 zlatých, ale když jste napadeni, je vám odebráno 800 zlatých
Skvělá hra na prvních pár dní "prémiovky". Ale jakmile toto období skončí, hra začne být šíleně tvrdá a postup k upgradu se bolestně zpomalí. Samozřejmě nic v životě není zadarmo a vývojáři her musí za svou práci dostat zaplaceno. Ale pro mě je to poprvé, co jsem byl opravdu vypnutý s tak agresivním zpomalením postupu hry, pokud nezaplatíte. Nevidím, že bych to hrál dlouho... Bohužel...
Hra má tolik potenciálu, ale zničená chamtivostí. Premium je průběžný poplatek, nikoli jednorázový nákup. 100+ £ ročně za mobilní hru... Prostě ne. A produkce potravin omezená na 150 000 je jen plán, jak se pokusit vymáčknout z hráčů více peněz. Zaplatil bych jednorázový poplatek za prémiový účet...ano. Dám něco, abych podpořil chamtivost...ne ani cent. Dokonce jste měli časově omezenou „dohodu“ na upgrade JEDNOHO pokoje za 94 liber, myslím OPRAVDU? tl;dr - velký potenciál zničený dev chamtivostí.
Bylo by vytvořeno, abychom viděli funkci v našem inventáři, kde hledáme konkrétní statistiky. Například: Zadáte dodge a získáte všechny předměty, na kterých je dodge. Myslím, že tímto způsobem můžete hráčům usnadnit hledání konkrétních předmětů.
Beach Buggy Racing 2 Трке ysg
Hustle Castle: Medieval games Igranje uloga vzcy