(iOS) Cooking Family : Madness Restaurant Food Game hile kodu daha fazla kaynak
Feb 18, 2022 22:57:30 GMT
Post by altocognalean on Feb 18, 2022 22:57:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Family : Madness Restaurant Food Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Family : Madness Restaurant Food Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu daha fazla kaynak ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Family : Madness Restaurant Food Game 2022 version ▞▞▞
Çok güzel tavsiye ederim
Çok güzel bir oyun ve zevk alıyorum Ben her zaman bu oyunu oynuyorum kardeşlerim de bu oyunu oynuyor ve başkalarına da bu oyunu oynamalarını tavsiye ediyorum harika bir oyun aynı zamanda patiala babes yemek restoranı adlı oyunu da oynayabilirsiniz harika ben bunu oynadım oyun bu yüzden yemek pişirme oyunlarının harika olduğunu fark ettim ve eğer patiala babes dramasını izlemediyseniz gidin izleyin çok iyi ve duygusal artı kızlar için ahlaki drama erkeklerle nasıl başa çıkılacağı. Ve lütfen oyunlarda urdu dilini müteşekkir tutun.
Son güncellemeye kadar bu oyunu oynamayı seviyordum. Otomatik cupcake kendi kendine devreye giriyor ve kullanmak istemesem de tüm cupcakelerimi bitiriyor.
Vay! Bu oyun harika. Oynaması eğlenceli, kolay, rahatlatıcı bir oyun. Bu oyunu herkese tavsiye ederim. Bu oyunu seviyorum. Bu oyuna beşten fazla puan veriyorum 🌟. Teşekkürler! İyi çalışmaya devam edin.
Çok reklam var olmasa daha iyi olur
çokkk reklam
Cooking Family :Craze Madness Restaurant Food Game הדמיה hvq
Hehehe pahingi skin ni chou at layla sa mobile legends plss
şimdi bizi beklettiğiniz yeni dünyalar nerede sıkılmaya başlıyorum bir şeyler yapsan iyi olur
Oyunu beğendim! Keşke ses veya müzik için seçebileceğimiz 2 düğme olsaydı. Mesela oyun oynarken müziği kapatıp sesin açık olmasını istiyormuşuz gibi. Delik sesini tamamen kesmek yerine. 3 yıldız vermemin tek nedeni bu, eğer bu sorunu çözebilirseniz, müzikte değil sesi alabilirdim. 5 yıldızlı derecelendirmeye geçeceğim. Oyunla ilgili sevmediğim tek şey bu.
Oyun eğlenceli ama bugünkü güncellemeden bu yana seviye atladığımda birkaç müşteri çıkıyor ama sonra çıkmıyorlar ama zaman hala geçiyor ama yeni kimseye hizmet etmedim. Ardından, seviyeyi bitirmediğimi düşündüğü için mücevherlerimi veya gevşek taşlarımı kullanmam gerekiyor.
Üçüncü seviye oynadıktan sonra oyun durdu .....
Oyun tamam ama başka bir seviyeye geçmiyor
Müthiş oyun Bu oyunu oynamaya yeni başladım Puanımı 2 yıldız olarak değiştiriyorum, Facebook'ta ilerlememi kaydetmeme izin vermiyor bu sorunu çöz ve bu oyunu tekrar 5 yıldız olarak değerlendireceğim teşekkür ederim
7. seviyede ve oyun şu ana kadar iyi. Bir sürü reklam ama bu beklenebilir. Bir oyuna başladığınızda oldukça bağımlılık yaptığı için oynamaya devam edecektir. Sadece lol'ü durdurmak istemiyorsun. tavsiye ederim
Sadece oynamak için eğlenceli bir yemek pişirme oyunu!!
çok güzel bir oyun
Bu çok güzel bir oyun
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Penyelakuan lli
Otomatik keki açmaya devam ettiği arızayı düzeltmeleri gerekiyor, onu kapatıyorum ve benim iznim olmadan kendi kendine açılmaya devam ediyor
Bu oyun eğlenceli bir aile çılgınlığı yemek pişirmek için bugün kendiniz deneyin pat puckett
Çok güzel bir oyun ne zaman boş kalsam bu oyunu oynuyorum
Bayıldım!...çok ilgi çekici!...aşk sesleri...grafikler...hepsi!!! En sevdiğim oyun!
Oyun eğlenceli görünüyor ama reklamlar oyunu bozuyor. Her aşamadan sonra ortaya çıkıyor
Muhteşem bir oyun bayıldım rastgele snsjssdjdjffmkflflfflglgllglgglglglgllhlhlhllhlöfmdmdmdmdmmdmcmccmcmcmcmcmcmcmcmcmcvmvmvmvmvmvmvmvmvm
Çok fazla reklam. Oyun çok donuyor. Madeni paralarınızı artırmak için 5 katına sahip olduğunuzda, bunlar bakiyeniz için geçerli değildir. Oyunu beğendim ama bir bölümü bitirdiğinizde reklam alınca oynaması zor ve sonra donuyor. Daha sonra o seviyeyi tekrar oynamanız ve aynı reklamı almamayı ummanız gerekir.
Restaurant Paradise: Game Sim Simulasi bcz
Eğlence oyunu. Çok fazla reklam. Çift jeton veya fazladan bir müşteri istediğinizde reklamınızın olmasını anlıyorum, ancak bir sonraki seviyeye geçtiğinizde reklam almak çok can sıkıcı.
benden yaklaşık 2000 jeton çaldı. Bir seviye yap, 250 yerine 20 jeton al. Hoşçakal
21 Mart'ta mevcut olan güncelleme nedir....hala yeni oyun seviyesi güncellenmedi veya yüklenmedi...2 gün önce gelen yenilikleri yapın mı? Mart ortası güncellemesinde bile gelişme yok...yeni seviyeyi ne zaman bekleyebilirim pls...mevcut ülkelerde ve seviyede oynamak çok sıkıcı 😴
Simdilik cok keyifli yeni başladı
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game სიმულაცია ude
Tüm seviyeleri bitirdim ama yeni bir haritaya geçemiyorum
Lütfen 115'ten sonra seviyeyi açın.
Oyunu ❤o kadar çok oynardım ki, oynamadan bir gün geçiremezdim. Birdenbire, Ücretsiz Taşlar'a her dokunduğumda yanıt vermiyor. Günlük ödüllerimi ikiye katlamak için dokunuyorum ama düğme asla yanıt vermiyor. Facebook'a bağlanmaya çalıştım ama her zaman bir hata olduğu söylendi. Kaldırdım ve yeniden indirdim ancak ilerlememi kaybettim ve ücretsiz ödülleri kaybediyorum. Bu sadece benim başıma mı geliyor bilmiyorum ama lütfen bir şeyler yapın ki oyun eskisi kadar kusursuz çalışabilsin yoksa unuturum.
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Simulatsioonmängud agn