Post by altocognalean on Feb 18, 2022 23:00:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Good Pizza, Great Pizza ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Good Pizza, Great Pizza IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове неограничено злато ▞▞▞
▞▞▞ Good Pizza, Great Pizza 2022 version ▞▞▞
Готино
играта не ми харесва защото не ми зарежда
Преди време деинсталирах играта и реших да я играя отново. Въпреки това, дори и да вляза в моя акаунт в Google Play, който имаше стария ми напредък, той не се синхронизираше и ме принуждаваше да започна от ден 1
Времето е твърде бързо за приготвяне на каквито и да е пици, а исканията на клиентите са твърде сложни
Абсолютно обичам тази игра. Винаги съм харесвал този вид игри и са толкова сладки. Има реклами, но няма достатъчно, за да е досадно. Харесвам и малките новинарски репортажи, те също са смешни на моменти, хаха. Имам обаче препоръка за разработчиците, като вместо да правите само пица, можете да направите и магазин за сладолед. Дори и да е в съвсем различна игра, бих го проверил напълно. 100% препоръчвам. Страхотна работа на разработчиците <3
Обичам го! Понякога разпределянето на гарнитурата е малко трудно, но играта е невероятна! Много е сладък и имаш много възможности!
това е очарователна забавна игра за готвене. не мога да искам много повече. новинарските секции ми напомнят за живота на томадачи, който обичам. всъщност цялата игра ми дава ds вибрации. Много добре
Добра игра, но аспектът заплащане за победа наистина ме кара да се наслаждавам по-малко
😶
Наистина харесвам тази игра. Това е изненадващо пристрастяващо, но след като отключих много различни гарнитури, започва малко да ме наранява китката. 😅 Единственото ми истинско оплакване е, че наистина ми се иска да мога да пренареждам топингите зад плота. Отчаяно искам да групирам месата и зеленчуците и плодовете и т.н. Бекон и шунка waaaay вдясно ме подлудяват и обърквам поръчките ми, защото забравям, че ги имам. Като цяло все пак приятно прекарване
Обичам тази игра. толкова е забавно! Всъщност има наистина страхотна история и не е от онези игри, които трябва да проверявате постоянно, за да напредвате. Обичам приятелю; той е очарователен. Цялата игра е шедьовър! Знам, че това е система за оценка от 5 звезди, но тази игра е 11/10!
Абсолютно обичам тази игра и наистина ми беше приятно да играя. Обичам разнообразието от герои и поръчки. Имам един проблем с играта и това е, че когато отида да си купя семена, не изглежда нито едно да купи и градинската секция е заключена до глава 4. И все пак момичето с растението продължава да идва и да се натъжава как никога не градинарствам. Не знам какво става или не разбирам как се градинарства. Нямам какво да засадя.
Ъъъъъ...променям мнението си...Трудно е да събера всички скъпоценни камъни. За да го събера, трябва да гледам Спонсорирани и има толкова много 18 добавени. И трябва да завърша всички постижения, ЗА ДА ПОЛУЧА 1 СКРАСТЕН камък?! За да направя едно постижение, трябва да мина първите 1-4 дни, за да го завърша-! Не е честно.😞
Играя тази игра толкова дълго, че започнах през декември 2019 г., всичко в тази игра е толкова добро, стилът на изкуството, уникалността на всеки герой и историята е много интересна и забавна! мога да прекарам деня си само в тази игра. след като приключих с глава 3, за съжаление деинсталирах играта, тъй като паметта на телефона ми умираше, но когато получих нов телефон, щях да изтегля тази игра отново и бях толкова щастлив да разбера, че има глава 4!! обичам го толкова много! продължавайте в същия дух! <3
Най-добрата игра за готвене, но аз съм твърде далеч в играта и все още няма нищо ново. Надявам се да предстоят нови сосове, гарнитури и може би дори състезания.
Тази игра е хубава и странно задоволителна игра за бизнес симулация и управление. Въпреки че печалбите са малко по-малко и клиентите са доста несправедливи, аз все още харесвам играта. Няма какво повече да се каже.
Good Pizza, Great Pizza Casual zwb
Тази игра е невероятна! Толкова е пристрастяващо и ми харесва как можете да играете и офлайн! Обичам как играта предизвиква играча, колкото по-напред я играе! 5/5, бих препоръчал, когато ви е скучно
10/10 най-добрата игра за пица Редактиране: има ли събития? Събитията ви дават диаманти, нали? Има едно нещо, при което играта винаги казва "връзката със сървъра е неуспешна" (имам добра интернет връзка и тази игра е единствената, която има този проблем) трябва ли да се свържа със сървъра, за да имам достъп до събития? или трябва да стигна до определен ден или просто да завърша главите? защото ще отнеме години, за да извадя диаманти само от постиженията (кажи ми как мога да поправя връзката със сървъра) и много обичам тази игра. Мерси
взаимодействието с клиентите е тъпо. губите време да щракнете върху "какво?". също така изглежда, че щастливият глюкомер се влошава по-бързо, когато увеличите фурната. по принцип трябва да гледате реклами, за да спечелите допълнителни пари и скъпоценни камъни, защото ремонтите са насрочени толкова перфектно, за да ви запазят. имаше потенциал, но за мен е не.
Обичам всичко от глава 1 - 3, но след актуализация за глава 4 .. Боже, отнема твърде много време и е много скъпо за диманта, предпочитам да го платя на пазара, отколкото да го отглеждам.. това отнема твърде много време, за растат и сега играя все по-малко, защото трябва да чакам лука да порасне и такава загуба на диманта, който събирах!!!!!
Good Pizza, Great Pizza Казуални tgu
Прекрасна игра! Но как мога да отключа тези последни 2 проклети градински лехи? Отнема ми години, за да отглеждам растения... и почти губя мотивация да продължа да плащам отново на тази игра
От това се яспукеяавам много обичам ви ❤🍁🌇
Добрата пица страхотна пица е страхотна игра, но можете да добавите събития, за да получите повече пари и би било страхотно, ако го направите, за да можем да играем онлайн с други хора и да правим пица, така че давам 3 звезди чао благодаря
Много е забавно
Супер👍👍👍
Добра игра, страхотна игра
Толкова е глупаво как клиентите правят заявки, които нямат смисъл, един иска веган пица, аз не добавям сирене и те искаха сирене въпреки това.Това е веган пица, когато правя друга веган пица за клиент, те се ядосват, че добавих сирене към веган пица, те питат нелепа заявка, която ми отнема минута, за да разбера какво всъщност искат да поръчат, имах тази игра отдавна и това е причината, поради която го изтрих и ще го изтрия отново, като знам, че не сте променили играта, smh
Тази игра е много гадна, просто я харесвам, но единственото нещо е, че някои от поръчките на клиентите са странни, например един от тях поръчва пица без сос или без сирене, понякога поръчките не са ясни, не мога да разбера какво казвам, но все още обичам тази игра❤❤❤.... Изтеглих тази игра и играх преди, но знам защо тази игра беше изтрита, но когато се опитвам да изтегля тази игра сега, тя не се изтегля, защо,? ?
Много яка игра.
Реакциите на клиентите често са напълно противоположни на прегледа, който ви оставят. След определен брой дни ще правите само няколко долара на ден, освен ако не гледате реклами, за да увеличите парите си и дори тогава правите само 20 долара. По принцип ви принуждава да купувате диаманти за автоматични надстройки, за да постигнете реален напредък. Липсата на напредък става толкова забележима, че в крайна сметка не печелите пари, защото клиентите постоянно идват с желание за гарнитури, които не можете да си позволите да купите. Не изтегляйте.
Това е много пристрастяваща и забавна игра. Клиентите се дразнят с неясните си поръчки като пикантна пица и после се оплакват...От кога чушките са пикантни?
Моето спасяване изчезна. Бях в глава 3 с отключени всички съставки. Всички приятели се отключиха и сега показва, че съм само в Ден 1. Излязох от Google play и влязох отново. Също така деинсталирах играта и няма промяна 😢
Добра игра, но понякога инструкциите са неясни и автоматичният нож също направи грешка за клиента, който иска равни резени, той просто наряза на шест резена, когато иска две, което кара да загубя пари. Моля, поправете го
Това е страхотна игра по много причини. Това е много пристрастяващо и успокояващо, а анимациите са МНОГО сладки и спокойни.Определено изтегляне, страхотна игра.
Добра пица страхотна пица!
Клиентите винаги са луди и понякога губите повече пари, отколкото печелите. Би трябвало да е релаксираща игра, но винаги съм на нервите, но от добра страна мога да персонализирам ресторанта, въпреки че е доста скъп
DRAGON VILLAGE -city sim mania Simulation tyf
Не е интересна игра, същите нива, които ми писна да играя това
Tbh, един от най-добрите мобилни телефони, които съм играл. За хората, които се оплакват, че клиентите са досадни и неясни, не забравяйте, че тази игра трябва да бъде симулация на реалния живот и затова е предназначена клиентите да бъдат неспецифични. Функцията за градинарство може да създаде проблеми със съставките, но винаги можете да използвате скъпоценни камъни или да изчакате и да съберете отглежданите гарнитури. Рекламите на трети страни също не са досадни.
Тази игра е доста забавна и интересна.Много ми харесва.
В играта има нещо като ревюта на магазина от клиентите на играта. Отзивите, които пишат, прекаляват. Това наистина се отразява на психичното ми здраве. Наистина харесвам тази игра, така че искам да поправите този проблем. И те взимат повече, отколкото са платили за възстановяване. Това е малко дразнещо и задушаващо. Моля, разгледайте и това. Благодаря ти.
Good Pizza, Great Pizza Hygge wew
Много обичам тази игра. Графиките са много успокояващи, а цветовете са меки. Музиката ви кара да се чувствате като наистина в пицария. Харесва ми, че съставките струват пари, така че трябва да управлявате количеството гарнитури, които използвате. Ако се интересувате от успокояващи, успокояващи игри със сладко и естетично настроение, силно препоръчвам да опитате тази игра. Харесва ми също, че можете да персонализирате ресторанта си с всякакъв вид декор. Страхотна работа Tapblaze!!!
Това е хубаво.
Сериозно искам да играя тази игра, но след известно време дойдох да играя играта, тя започва отново със старт. Влязох с моя акаунт в Google Play, той все още показва всичките ми предишни постижения, но все пак след влизане играта започва от ден 1. Всичкият ми напредък е изчезнал.😢.
Обичам тази игра! Нямам търпение за нови актуализации и допълнения!