Post by altocognalean on Feb 18, 2022 23:12:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Line Color 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Line Color 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack χρυσό ▞▞▞
▞▞▞ Line Color 3D 2022 version ▞▞▞
Πολύ ωραίο
Είναι το καλύτερο παιχνίδι που είχα παίξει ποτέ. Αλλά υπάρχουν πολλές διαφημίσεις, οπότε είναι επίσης λίγο ενοχλητικό
Εξαιρετική εφαρμογή, αλλά ο έλεγχος ταχύτητας είναι εξαιρετικά δύσκολο να κατανοηθεί. Εναλλάσσεται από τρόπο σε γρήγορο σε όχι αρκετά γρήγορο και επιστρέφει ξανά σε κλάσματα δευτερολέπτου
Αυτή η εφαρμογή είναι καλή, αλλά δεν μπορώ να περάσω το επίπεδο 3 γιατί είναι πολύ δύσκολο
Τόσες πολλές διαφημίσεις.!!!!!Το μισώ😠😠😤😤😤😡😡😡😡😡😡😡
Αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο, τότε μου έδωσε μια επιλογή χωρίς διαφημίσεις που παίζω κάθε μήνα. Συγνώμη όχι.
Ωραίο παιχνίδι! Με κίνητρο να φτάσουμε σε υψηλότερα επίπεδα... Αλλά, ίσως οι διαφορετικοί τύποι βαφής να μην είναι ελεύθεροι για όλους... Το λατρεύαμε
Line Color 3D Casual ajs
Το παιχνίδι είναι δροσερό, αλλά το πιο σημαντικό είναι οι προσθήκες. Υπάρχουν ακριβώς όπως αμέτρητες προσθήκες. Αυτό το πράγμα είναι εκνευριστικό, ακόμα κι αν αυτό το παιχνίδι είναι τόσο ωραία. Αυτό είναι ένα πρόβλημα σχεδόν όλων των παιχνιδιών
Δεν μου αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί δεν σε αφήνει καν να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια, καθώς και αν τρακάρω σε ένα από αυτά, έχω επίσης ξεκινήσει από την αρχή όταν ήμουν κοντά στο τέλος
ΤΈΛΕΙΟ 😍😱
Το επίπεδο 3 είναι πολύ σκληρό γιατί γιατί, γιατί δίνεις σκληρά στα κατώτερα στάδια 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Είναι διασκεδαστικό, αλλά υπήρχαν τόσες πολλές προσθήκες και είχε επίσης σφάλματα. Αλλά ο λόγος που του έδωσα 1 αστέρι είναι επειδή είναι πολύ αργό και ότι δεν έχει πολλές επιλογές, καθώς και πολύ μικρά επίπεδα. Λυπάμαι πολύ
Γεια σου tastypill είσαι τόσο άχρηστος που έρχεται μια διαφήμιση μετά από κάθε επίπεδο και τα γραφικά είναι απλά απαίσια και πώς μπορείς να κρατήσεις ακόμη και ένα premium pack σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι έχει να κάνει μόνο με τη ζωγραφική και την απόδραση και την εύρεση μερικών νέων χαρακτήρων με τα χρήματα που βρέθηκαν μετά την ολοκλήρωση ενός επιπέδου.
Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά μετά από 100 επίπεδα, τα επίπεδα επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά, παρακαλώ αλλάξτε το σύστημα επανάληψης των επιπέδων ξανά και ξανά
Του δίνω 5 αστέρια γιατί δεν υπήρχαν τέτοιες διαφημίσεις το παιχνίδι είναι ωραίο και δύσκολο καλό
Line Color 3D Казуальные mxdm
Pokémon UNITE פעולה bsi
Τα επίπεδα επαναλαμβάνονται και είναι καλύτερα να δείξετε όλο το πράγμα αφού είναι γεμάτο χρώμα όπως μόλις ολοκληρωθούν τα επίπεδα
Ωωωω
Έδωσα δύο αστέρια γιατί τα χειριστήρια αυτού του παιχνιδιού δεν είναι καλά και οι διαφημίσεις είναι πολύ εκνευριστικές 😩 αλλιώς το παιχνίδι είναι εντάξει
Υπάρχουν πολλές ADS αν θέλετε να παρακολουθήσετε λήψη ADS 😜
είναι τέλειο
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό😍 αλλά οι διαφημίσεις δημιουργούν πρόβλημα 😦 έτσι του δίνω τρία αστέρια 💥💥💥
Το παιχνίδι δεν εμφανίζεται στην οθόνη.
Με κάνει να αναρωτιέμαι ποια είναι η διαφήμιση, η διαφήμιση, έρχεται τόσο ενοχλητική, τη μισώ τόσο πολύ
χαχαχα😂😂😂
Line Color 3D የተለመደ fvfz
Καλο ειναι ενταξει
Καλές αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις που κάνουν το παιχνίδι βαρετό και βαρετό και βαρετό
Έλαβα την πρώτη μου διαφήμιση μέσα σε 15 δευτερόλεπτα. Αποκλείστηκε από τη συλλογή δεδομένων και τιμωρήθηκε με ένα banner που κάλυπτε το παιχνίδι.
Είναι ένα πολύ έξυπνο παιχνίδι
Μμμμμ καλο αλλα μερικες πιστες δυσκολες
ωραίο παιχνιδάκι, αλλά.. δεν τρελάθηκα κιόλας...
Χάλια μην το Κατέβασετε
ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ!!! Αυτό το παιχνίδι άρχισε να ΜΕ ΧΡΕΩΝΕΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ χωρίς να το ξέρω!! Δεν έγραψα ΠΟΤΕ για συνδρομή!!! Και 24+ $ το ΜΗΝΑ για αυτό το ΗΛΙΘΙΟ παιχνίδι εφαρμογών τηλεφώνου είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!! Θα επικοινωνήσω με την τράπεζά μου για αυτό!! Η ΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ *TASTYPILL*!!! Τώρα είμαι βέβαιος ότι 1 από τα παιδιά μου κατέβασε αυτό το παιχνίδι, ΑΛΛΑ ΔΕΝ επιτρέπεται να ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ χωρίς να βάλω τον κωδικό πρόσβασης του email μου!! Λοιπόν, το πώς αυτό το παιχνίδι παρέκαμψε αυτό το ΜΕΤΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ με ξεπερνά!
Φαίνεται διασκεδαστικό, έπαιξε μερικά επίπεδα, δεν μπορούσε να αντέξει τις διαφημίσεις.
Line Color 3D Casual games dze
Θα σας πρότεινα να το κατευθύνετε γιατί σε εμένα φάνηκε πολύ οραίο
Απλα τελειο ειχα κολησει. Απλος δε ξερω που χρισιμεβουν τα λεφτα😏😙😚😣
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά ο μόνος τρόπος για να μαζέψετε μετρητά είναι να παρακολουθήσετε και να διαφημίσετε
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και εθιστικό, αλλά είναι γεμάτο με πολλές διαφημίσεις.
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα με τα πράγματα περιστροφής, μερικά από αυτά γίνονται αόρατα όταν πλησιάζετε, παρακαλώ διορθώστε το.
Τελειο παιχνιδι,αλλα εχει πολλες διαφημισεις.Καλα για ποιο λογο τις εχετε;;Οταν κερδιζω να βγαινουν διαφημισεις,τι λετε;;Κανονηστε να τις αφερετε!
Μου αρέσει αυτό το επίπεδο παιχνιδιού, το τρισδιάστατο και το χρώμα του κουτιού άλλαξαν και η ποιότητά του ήταν υπέροχη σαν καταπληκτικό και πολύ τούφ σημαίνει ότι υπήρχε σκληρό επίπεδο και το φόντο αλλάζει το χρώμα του και μου αρέσει το κουτί του imoj το παίρνω ξανά και ξανά και είναι πολύ πολύ όμορφο, καταπληκτικό και υπέροχο παιχνίδι 1 κάθε φορά που παίζετε επίσης σας αρέσει αυτό το παιχνίδι και βαθμολογήστε αυτό το υπέροχο παιχνίδι μου🥰😘🤗😊🤭
Καλό ευχάριστο και διασκεδαστικό παιχνίδι. Θα έδινα στο παιχνίδι περισσότερα αστέρια αλλά μετά από κάθε διαφήμιση τα παιχνίδια παγώνουν και πρέπει να κλείσω το παιχνίδι και να το επανεκκινήσω.
Το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό, αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις. Υπάρχει ένα μετά από κάθε επίπεδο, ακόμα κι αν δεν το ολοκληρώσατε. Προτού σας επιτρέψει να δοκιμάσετε ξανά, υπάρχει μια άλλη διαφήμιση.
Το παιχνίδι είναι καλό, δεν λειτουργεί ομαλά, αλλά υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ αν ήταν λιγότερες, θα το βαθμολογούσα με 4 ή 5 αστέρια